Vzniklo to původně jako hudba(blues).. :o) ... Děkuju všem za komentáře...
07.08.2009 09:10:00 | T-Mac
No,já Tě snad vezmu do podnájmu s širým obzorem bytné zájmu!!! Jek můžeš být takhle ignorován bytnou svojí,
snad podstrč jí básničku, v té za pozornost stojíš...
Nebo jen ve psaní jsi mistrem a naživo se bojíš???
Miluji lilie, ty vznešené květy čisté, dílo přírody voňavé, symetrické.
04.08.2009 18:10:00 | Veselý Drak
do úterka? a od středy zas jo? a dokdy? je delší nezájem nebo zájem? :o)
a vážnějc - neradostné zapsáno s šarmem a vtipem :o)
04.08.2009 17:05:00 | hanele m.