Domov
Anotace: cestou domů + přídavek ala babička
jdu do domova důchodců
utišit léky otcovu bolest
a starost matky
já tam bydlím taky
léčím se psychofarmaky
babička tam nebydlí
neděli co neděli
chystá pro nás buchtu
nezajímá jí
zda je
Bůh tu.
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)