Anotace: "Unavení a osamělí stále stojíme na cestě do neznáma,polapeni světem nekončících dnů...Dreams are my saviors,Save me now,Cause I know I'm fallin..." Bullet for my valentine (Road to nowhere)
malem mi dosla slova, jak pravdive a blzke mi to je!! Krasna!
02.02.2010 16:11:00 | Jahodová kopretina
a mimochodem STANDY.... to tvoje do OČÝ bije do očí mnohem víc....
holka napsala si to moc krásně...máš talent opravdu moc!!!
10.08.2009 16:29:00 | najrob7410
moc krásná, zase! To neni možný :D :) jen to tvoje "kdysy" je trochu byjýcý do očý :D
04.08.2009 18:50:00 | Zasněný básník
Smutek gesty nešetří, to teda ne...dobře, že už ti deprese nic nevezme...mě už taky, ani trochu...už toho bylo dost..:-)
04.08.2009 17:58:00 | PPetrushka