Odešla
Odešla - lhala bych, že pláči,
odešla - jsem jen k smíchu.
Odešla - za ní i má touha kráčí,
odešla - zahalena v sametovém hříchu.
Odešla - marně čekám, že se vrátí..
Odešla - necítím radost ani smutek,
odešla - toulám se na životní trati.
Odešla - za ní i můj smysl života utek.
Odešla má marná naděje.
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Kamil Princ, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)