Jen rozevřít křídla ...
Se západem slunce upírám svůj pohled k oblakům,
chci se stát ptákem,
jen rozevřít křídla a vznést se do mraků...
Odletět daleko od křiku a hádek,
probádat nepoznané,
ucítit vůni dálek...
Zamávat křídly a letět do míst vzdálených,
kde není místo pro strach...
Tam co žijí davy lidí veselých...
Do míst kde nebe je plné červánků a sluneční záře,
tam kde mě po přistání přivítají usměvavé tváře...
Jen rozevřít křídla ... a letět...
Přečteno 389x
Tipy 23
Poslední tipující: hašlerka, northcarolina, Pešulka, J.U. Ray, floreciente, Gudula, labuť, nejsembásník, divoska_jaja, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)