VANDRÁK
Anotace: o těch, co "nemají" stěstí
Ubohý dobrý člověk
Vandrák beze štěstí
Málo kdo naň myslí
A žebrák svoji cestu klestí
Cestu dlouhou náročnou
Cestu za svým stěstím
Hledá ruku pomocnou
Sílu svojim pěstím
Jeho paže silné dost
Energie mají
Mohutná je jeho zlost
Však on všechno tají
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)