Anotace: na anotaci nemám už dost sil
prýští z toho beznaděj. nelíbí se mi to. je tak nějak opravdová a tyhle nemoci nejsou dobré pro nikoho...
25.12.2009 01:29:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
lépe nešťastně milovat, než lásku nikdy nepoznat, někde jsem to kdysi četla a souhlasila...
05.08.2009 08:41:00 | BERYL.K