Cesta žitím
Anotace: Vždy je více možností, jak procházet svým životem.
Toužíš vidět do budoucna,
co ti osud připravil,
nebo žiješ minulostí,
a lituješ, jak jsi žil?
Vidíš všechno pozitivně
růžovými sklíčky,
nebo žiješ v černé šedi
s přivřenými víčky?
Připadá ti život krásný
lidé milí, úžasní,
nebo trpíš depresemi
jak jsou všichni strašně zlí?
Všechno se dá vždycky vidět,
shora, ze dna, ze všech stran,
jde jen o to, jak to cítíš
a jak plyne život sám.
Vždy je možnost vybírat si,
cestu těžkou, spletitou,
nebo vybrat jednoduchou,
bez všech nástrah ušitou.
Žijeme v té nové době,
Která učí vybírat,
Co je dobré a co není
K čemu se dál upínat?
Každý člověk má tu možnost,
jednou cestou z nich se dát,
možnost, koho z lidí získat,
koho nejvíc milovat.
Já se snažím řídit srdcem,
myšlenkami, duší svou,
aby cesta moje byla
spojena s tou cestou tvou.
Přečteno 528x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sýc, doktor srdcí, Agniezka, malý lachtánek, bobi bobie, BArBArKO, stravla, WAYWARD, Sh' Abůn, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)