Rozhodnutí
Anotace: už nebudu čekat jestli snad napíšeš nebo zavoláš...konec...už žádné pohledy...prostě NIC!
Vidět tvé oči každý den,
to byl kdysi mého srdce sen.
Často ses usmál - ahoj si řekl,
někdy však ne - asi ses lekl.
Nerozumím ti, i když potom toužím
a kvůli tobě se stále soužím.
Proč díváš když procházím
a nadšeně mě zdravíš?
Když později jsi lhostejným
a velmi se mi straníš.
Chvílemi mně ignoruješ
a pak jsi zase kamarád.
Co tak hrozně potřebuješ
nebo Tě jen baví hrát?
Nevím, jsi-li zlý
nebo já ta blbá.
Musíme to skončit,
já už nejsem malá.
Už nebaví mne hloupé hry,
kdo vydrží víc?
Možná budou smutné sny,
však ty přejdou a nezbude nic.
Nebudu Tě nenávidět,
ale ani milovat.
Už nebudeš na mě hledět
a já nebudu mávat!
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamer, Kristýnka15
Komentáře (4)
Komentujících (4)