Ach, jak dojemné...
Anotace: ..nijakost...je pocit dnešního světa číslo 1 (?)...vzdálenost...neschopnost...minutí se...hloupost...neurčitost...a další Ikarův pád.
Hladím nitky svého života,
a ptám se kolemjdoucích,
kým vlastně jsem.
Vetřelec, co do ucha šepotá,
svých pár kritických glos,
mě chytil za nártem.
A stahuje mě dolů a já letím,
a nebaví mě letět
a nebaví mě stát
hádat proč se slastným vypětím
s tebou beztak nesmím se milovat.
Jsem malá sterilní podložka,
na parapetu-světu laboratorním
nejsem taková ani nijaká
a o jakosti
ve své strnulosti sním.
Natuknout lehce, rozhýbat vlny,
dát tebe do pohybu vůči mně,
jsme pro sdílení nenarození
sami umřem nazí,
ach jak dojemné...
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Gudula
Komentáře (0)