Zakletý v pocitu
Anotace: ... když zastavuju čas.
Zakletý v pocitu
A co půlnoční ukolébavku? Můžu ti zazpívat?
jak překrásná jsi v tomhle momentu
a jak chci zastavit rychlost času
Nebylo to lehké, věděl jsem, že jsem vylekaný
nebyl to jen pohled, šlo to skrze mně a
tvůj poslední dotek všechno poslal daleko pryč
A co ranní lovesong? Můžu ti pošeptat?
Jsem zakletý v tomhle pocitu, nejsem sám
necítím se už tak slabý, protože vím,
že to co kolem mně poletuje a okouzluje
je tvoje víra a naděje v mé lepší já
Jsem v lásce, jsem v touze, s tebou.
Přečteno 283x
Tipy 17
Poslední tipující: Dota Slunská, Jana M., Isquieasuus, sophia92, ziriant, Mbonita, al-pacino, Gudula, páááááááá, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)