Dost už...
Nebudu Ti vyprávět
poetický kecy
o trpkým vínu
Ožrala jsem se
z piva a tequilly
a ráno smrděla kouřem
a blila na chodník
cestou do práce
Nebaví mě schovávat
svuj xicht
za mejkap
a jiný trapný masky
Jen aby se snad
někdo nevyděsil
co že jsem to zač
A nebudu se tvářit
že jsem básník
Svlíkat svou duši donaha
a vystavovat do vitríny
Když moje city
už dávno nemaj jména
A než psát sračky
to radši nebudu psát nic
---
Přečteno 351x
Tipy 30
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, enigman, Hloupá Květinka, Jana M., carodejka, trrtrr, drsnosrstej kokršpaněl, divoska_jaja, zenge, jedam, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)