Noc
Noc
Krásná černá noci,
přijď mi na pomoci,
kouzlo pro mě udělej,
štěstí a lásku mi dej,
hvězdy září na obloze,
dneska se mám blaze.
Piji nápoj zapomnění,
jenže ráno ještě není,
tmavá noci čaruj,
jen ty zmírníš žal můj.
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)