Ja se modlit neumim ale sva prani vzdycky septam do noci hvezdam, preji Ti mila pritelkyne aby se Ti Tva prani vsechna vyplnila.
24.08.2009 19:22:00 | carodejka
Ač končíš Amen, motlitba to není, na to je v ní málo pokory. Ani zamyšlení to není, na to je tam málo nadhledu. Stížnost to taky nebude, je tam málo faktů. Snad výkřik raněné duše? Či uražené? Jestli tě to uklidní, takových tu na literu je ... :-)
22.08.2009 14:37:00 | Zasr. romantik
Libi se mi obraty i forma. Mene se mi ovsem libi, ze nemam prvni koment, ale to je slozity, kdyz jsem porad fuc, takze ...zase ST.
06.08.2009 22:02:00 | Nergal
Horší než vichřice jsem jen já ve svitu měsíce..to se mi líbí ;-)
06.08.2009 14:48:00 | Chancer
Mluvíš o poznaném, však tíckrát se ještě najdou slova, jež poznané popíší zas a znova! Výborná!!!
05.08.2009 20:26:00 | Churry