Vítěz
Mlčet a dusit se slovy.
Stát a slepě sledovat.
Stavět si marně do nebe schody.
Bláhově budoucnost malovat.
Srdce bolí a praská dál.
Realita zdá se být snem.
Přesto že jsem se konce bál,
Nyní setkávám se s jeho dnem.
Proto cítím se jako vítěz
i když zem pod nohama mi praská.
Možná jsem pro tento svět přítěž.
Když vidím, jak osud
nad mou duší mlaská.
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Emma Kulíková, Házté, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)