Mokrá noc!
plná slzavých výstřiků....
Mokrá noc!
plná ztrápených výkřiků...
Na co všichni čekáte??
Na úspěch??? Slávu??? Lásku???
Ne budu se hádat--na smrt-
- vy stupidní stádo ovcí..
Hnusnejma slovama plýtváte..
Mokrá noc!
pro všechny...
A prosím netvařte se, že ji neznáte...
Pozor nyní akce: K nákupu tří mokrých nocí,
mokré ráno zdarma.
Mokří lidé spojme se...
a nacvičme své mokré melodrama....