Klavír
Anotace: velmi, ale velmi nedokonalá... jen nenacházím slova. třeba časem zmizí a přibude jiná. lepší.
Lze zavřít oči
nelze usnout však
co trápí mě teď?
co bude trápit pak?
A ty ruce
klavír hladí
bíle klapky
tiše radí
Do říše snů
v uších tvé tóny
propadám tiše
Hraješ a pro mě
hraješ tak jemně
cítím jak hudba
proniká do mě
A v náhlem tichu
říší snů se nese
i když už nehraješ
já slyším tě zase...
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Xindy, Bíša, Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)