Polodrahokam
Anotace: Když se nám tu tak rozsypaly kameny ... Tak taky něco usypu ... Ale o kamenech to není.
.
Být tak rubín ukrytý
V dlaních Tvojí touhy
V nitru jsem jak rozrytý
Od poledne do poledne
Den bez Tebe je tak dlouhý ...
Jako achát na řetízku
Připoutaný k Tvému krčku
Sednout tiše u remízku
Povídat si spolu o všem
Já Tě nechci jako hračku
Stát se horkým ametystem
Vniknout k Tobě do duše
Ty se snažíš každým gestem
Ubránit se a neztratit
Nasloucháš jak srdce kluše
Jak krásný opál ve Tvých rukou
Do krásy se rozvinul
Srdce naše v rytmu tlukou
K sobě si Tě jenom v básni
Já domýšlivě přivinul
.
Přečteno 432x
Tipy 32
Poslední tipující: harmony, hašlerka, Skalsky Pavel, Modrý Anděl, Bíša, Isquieasuus, hezule, Aliklat, Mbonita, Házté, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)