Pan Klek
Anotace: od klekání do klekání...
Klekl si klek
pan Klek ke klekátku.
Od klekání do klekání
při zpovědi na kolenou.
Pan Klek
dlouho proklečel.
Proklel Klekánici
a odklekl od klekátka.
Od klekání do klekání
prosí Klekánici za odpuštění.
A paní Kleková?
Od klekání koketuje!
Přečteno 335x
Tipy 19
Poslední tipující: hašlerka, Špáďa, Juraj Hrom, vodnař, NikitaNikaT., Kubino 2, Bíša, Gudula, fab four, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)