Stovky pohárů
Abych zahnala smutek mé duše,
stovky pohárů vyprázdnit musím.
Vzdávám hold krásce jménem Venuše,
sama sobě se však hnusím.
Vlahá noc nutí mě nitro své otevřít,
nechci spát ani bdít.
Musím se až do sna vínem zpít,
trpký mok pro trochu klidu do krku si lít.
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Kamil Princ, Agniezka
Komentáře (0)