Patříš ke mně
Anotace: ... stejně jako vzduch do plic, krev do žil.
Patříš ke mně
Oni si nikdy nebudou myslet, že patříš ke mně
a když se bude všechno lámat a skoro mě to zničí,
budu hladový a svalím se ti do náruče
V temnotě vlastních snů tě okradu o srdce
a všechno, co jsem udělal předtím jako zlý,
teď patří tvému dětskému úsměvu
Utop mou nejistotu v sametové dlani
přinuť mě zvednout obočí od podlahy
a tato láska bude vraždou jejich myšlenek
Oni si nikdy nebudou myslet, že patříš ke mně
že se dokážeš obětovat pro mou existenci
že se dokážeš podívat do mých kalných očí
... vypláču celé své srdce, abych je přesvědčil, že patříš ke mně
a přes všechen hluk uslyší, jak mé srdce tluče jen pro tebe ...
Jsem s tebou v tomto nebeském odevzdávání
a nikdo jiný nemá šanci mě milovat tak jako ty.
Patříš ke mně, navždy.
Přečteno 284x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, sophia92, Mbonita, Jana M., ziriant, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Ángela de Tártaro
Komentáře (3)
Komentujících (3)