Sen
Celý den dřu jak mezek,
na nájem je výdělek,
co z toho života mám,
samá práce a žádná zábava,
být tak princezna,
v moři,či na lodi ukrytá,
koho to zajímá,
to by byl život,
moci všude cestovat,
hranice jsou otevřené,
však k moři prstem,
mě to nezanese,
o letadech se mi krásně zdá,
jen lopota čeká,
vždyť mě dálky lákají,
chci tam být i potají.
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, Roger, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)