Pod palbou
Anotace: Něco se dá, něco moc ne
Pod palbou kapek
z mraku na nebi
promočen zcela
já půjdu dál.
Pod palbou paprsků
pálících na kůži
jen sevřu pěst a
bolest nevnímám.
Pod palbou střel
z chladných hlavní
bych to nevzdal,
i když bych se možná bál.
Pod palbou šípů
z Amorova luku lásky
mám srdce nadranc.
Chybíš mi, bez Tebe umírám.
červenec 2009
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, maliska, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)