Malířem svého osudu
Zdá se mi to
nebo je láska jen malou chvílí
v groteskním světě
který
..ne, že by šílel
ale spíše se jen často mýlí
a plete si temně černé
s blankytně bílým
Zajdi si k lékaři, příteli
ať vyšetří úžas tvých očí
ať sám se dozvíš
proč se kolem sluncí točíš
proč vyhledáváš u nás ty chvíle samoty
když sám jsi osamělý
a příbuzní se ti posmívají
jen z temnoty
Sám rozhodneš, kdy skončit
Sám rozpláčeš modrou oblohu
Je mi to líto, příteli..
já s tebou jít nemohu
Zdá se mi to
nebo je láska tou magickou chvílí
v groteskním světě
který
..ne, že by se pletl
ale spíše jen šílí
a proplétá čarovně černé
s andělsky bílým
Přečteno 321x
Tipy 28
Poslední tipující: sinoraLee, hašlerka, Kávový Poutník, Ýmo, prostějanek, její alter ego, mattoni.uz.neni, stmivani.na.lepsi.casy, Kubino 2, Unyle Pěl, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)