sen
Anotace: Krásný sen přeji všem
Venku se setmělo,
usínáš v polštáři,
tvé oči do tmy už
chvilinku nezáří.
Nezáří,
schovala je víčka,
teď do snu vchází ti
ospalá slovíčka.
Ze světa snů k tobě
poklid se snáší,
do rajské zahrady
sen Tě unáší.
Ať zdá se ti
krásný sen,
až vzbudíš se
přeji ti
hezký den.
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: Tvoje Hvězdička, labuť, Psavec, Kubino 2, Radek.oslov.Šafárik, PANGÁSIUS, Květka Š., Mbonita, al-pacino, WAYWARD, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)