L.esk na S.tehnech a D.laních
Anotace: ... rozmazávaný polibky mrtvých rtů.
L.esk na S.tehnech a D.laních
A jazykem měřím metry čtvereční tvé hebké kůže
a mé uši nestíhají počítat slastné vzdechy a
záda se stávají obrazem pod tíhou tvých nehtů
znehybnit úsměv polibkem
tancovat prsty na hrudi
zašeptat touhu po tobě
a umrznout mezi rty
A jazykem měřím hloubku tvých vášnivých úst
a mé dlaně vyhladí všechny nerovnosti stehen a
kotníky zgumovatí přenášením těla do tiché tmy
spolknout kus rychlosti
utrhnout si chtivost
stáhnout ti kůži a
uvadnout až k ránu
A jazykem měřím citlivost tvého sladkého klínu,
ve kterém se chci schovat i příští noc.
Znovu se utopíme ve své zkaženosti.
Přečteno 311x
Tipy 21
Poslední tipující: Dota Slunská, sophia92, labuť, Jana M., Psavec, hanele m., WAYWARD, Aliklat, Mbonita, ziriant, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)