Lež,přesto kousek pravdy
Anotace: Autor(malá vzpověď temného Anděla)
6.1.2009 13:30
Autor(malá vzpověď temného Anděla)
Lež,přesto kousek pravdy
lžu sám sobě
lžu všem
o svých citech
jež mám skrytý v sobě
Všeci mě vidí
ale na oko se tvářím
jak jsem statečný
a nic mi nevadí
v ničem nemám problém
Však city
to jediné co mě ničí
co mě trápí a užírá
Na povrch drsný a vnímavý
přesto rozpolcený v sám sebe
city zraňován kolem sebe
s maskou citů řádně oděn
a s mistrovskou vůlí to hrát
I trochu pravdy v tom bude
neboť nejsem zbabělec
a se životem
jsem se naučil jít a brát
takový jaký je
přátelský a zrádný
láskyplný a drsný
Přesto jdu a půjdu dál
dokuď ve mně něco bude
a budu moct někomu
kousek sebe dát
a věřit vto že jsem
tu nežil a dýchal zbytečně
Bez duše,citů a srdce nejsme nic
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Isquieasuus, Gudula, Květka Š., Aliklat
Komentáře (1)
Komentujících (1)