dohrát to
z nejněžnějších básní
svět
aby lásky
nebylo málo
aby nepůsobila
letmé pocity
aby ses
nenasytil dávnem...
vše v pořádku
před odkopáním peřin
ještě
vánkem rozchutnávám se...
"...nedá se věřit když
Spanilostí kradeš jmění"
v nejbližsích dálkách
Zapomnění
.
.
.
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Psavec, WAYWARD, 6thSun, jedam, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)