STÉBLO
***
Potichu světlem bloumáš
za stéblem upíráš zrak
popraškem světa
krok nohu mine
počítáš
tři kroky zpátky
jen svátky,svátky,svátky
byly
už nedutáš
křičíš jen v sobě
prázdnem svého hrobu
hrobka na pochodu
stát
oči ti jiskří
z čistého nebe
kometa našla cíl
stala ses terčem mým
vetřelče vstup
dveře jsou dokořán
pokorně tělo přijímám
***
Přečteno 356x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Házté, a_tao, padlý anděl, fab four, Juraj Hrom, Gudula, kuskus pruhovaná, Pája Black, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)