Poslední
Anotace: Poslední večer mé prázdninové brigády
Poslední lančovský večer
s vypečenou tyčinkou
a lahváčem Hostanu v ruce
poslední trápení komárů
s voňavou levandulí
a kovově lesklými netopýry
zbývá půl tyčinky
pár zrnek soli
pár okamžiků západu slunce
pár slz dojetí
někdy možná na shledanou
Přečteno 276x
Tipy 26
Poslední tipující: Pevya, divoska_jaja, floreciente, Dota Slunská, Tanzania, Kapka, Bíša, labuť, Zasr. romantik, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)