Kouzla
...na polité desce stojí:
tři hity plné kouzla,
roztočí vám hlavu,
jestli to neudělal chlast...
...roztáčím desku a žongluji
s vlastními dojmy šedé barvy,
miliony večerů a miliony nocí
šedivých milníků...
...píšu si do obrazu šifry přání,
směje se na diváka tiché mazel tov,
s tou deskou tančila jsem
a kouzlo si našla jinde...
Přečteno 273x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, strašidýlko-střapatý, Elza511, Bíša, Psavec, Mbonita, Hesiona-Essylt, Jana M., Kubino 2, kikis
Komentáře (4)
Komentujících (4)