.-/-../.-..//
Viděl dnes poprvé a slyšel krásný hlas,
Nemůže si pomoct, v hlavě má pouhý ďas.
Není mu jedno, kde je a s kým teď kalí,
Myšlenky si dál sám, však hlavou valí.
Myslí na ni pořád i zrovna v tuto chvíli,
Přemýšlí jak dál, srdce podrobí se píli.
Prsty píší další divnou báseň,
Dlouho skládá pro ni píseň.
Však teď je již pozdě a musím sbohem dát,
Protože já chci a duše musí spát.
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, al-pacino
Komentáře (0)