VJEMY
Anotace: A už zase se mi Vrací kruté vjemy
A už zase se mi
Vrací kruté vjemy
Smutné aji vášnivé
O budoucnosti nemilé
Plné zbraní, rozporů
Aji dávkou nešvarů
Svoboda tu nebude
A štěstí nám tu nezbude
Smůla,špína,neštěstí
Život plný bolesti
Tyranie zavládne
Životy nám ovládne
Komentáře (0)