Ropák
Anotace: Máte taky takovýho mezi sebou?
Ropák
Jak se máš brachu ?
Zase honíš houžev…
Vepředu mapu,
Vzadu hnědej proužek!
Na zádech kříž,
Satan s tebou cloumá…
Ty necítíš,
Že smrdí z tebe houna…
Z ruksaku smrad
Mezi nás line
Jako když zdechne,
Kanec, nebo svině…
Mravenci táhnou
Z tvoji kštice sborem…
Nemůžou vydržet
Zápach zaschlých hoven..
Ropák se točí
Otvírá blány…
Do kalhot močí,
Zpívá si s námi…
Ropák jsem já!!
Kdo smrdí nejvíc…
Než bych se převlík
Dáme si žejdlík….
Do chlastu dáme
Svoje srdce!
Z prdele nám leze
Tasemnice…
Tak táhne krajem
Z hospody na big bít…
Neplatí nájem
Páchne jak ratlík….
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, Bíša, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)