Anotace: /malé střípky všednosti/
"Umenie zmýva z duší prach každodennosti." Pablo Picasso
11.08.2009 17:59:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Někteří lháři, brečí si na polštáři... ale ještě raději ubližují a to nás bolí víc... cjo. dobré počtení, zamyšlenkové.
09.08.2009 16:19:00 | NikitaNikaT.
inspiroval si me maliri,
myslim si, ze zalezi na uhlu pohledu
zda je neco (v)sedne
nebo to duhou nevsedne pritomosti zahyri
Posilam pozdrav z mini bambusoveho raje,
az se zvednu, pujdu k Fata Morgane,
slunni se tady lidi az se jim zeleni
bez honeni a bez klusu
Kez je vsem alespon tak krasne jako mne je prave ted
08.08.2009 13:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba