Farebná
Anotace: moja verejná prvotina.. na kt, nie som práve pyšná, ale vznikla kôli jednému mužovi kt, milujem a rada by som počula konštruktívnu kritiku..
Vraj umelci sú vnimavejší ako iní ľudia,
dokážu dať bežnej všednosti roztopašné krídla
Inšpirujú sa melanchlolickou
vlnou smútku,
milujú svoju múzu, nie-večne,
lež chvíľu krátku.
zachytávajú lásku do skiel objektívou,
nemajú sa v láske s bežnou realitou.
Oživujú mrtvé struny,
skladajú piesne,
veď oživovať mŕtve veci
je pre umelca také bežné...
-------------------
Drahý Bože, ja jedného
z nich v srdci nosím,
o jeho šťastie ťa
na kolenách prosím.
Odpusť mu, že ženám lámal srdcia,
veď aj umelci sú iba ľudia,
čo kôli láske sem-tam trpia.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (2)