Anotace: ......inspirace-----P. Coelho: Veronika se rozhodla zemřít..... a ... ---život...
Sbírka: Až přestane pršet do snů
život je krásnej, když přijdeme na to, co nás zužuje..někdy to,ale trvá, ale stojí to za to...:o) držím palce!
29.09.2009 10:47:00 | Agniezka
taky jsem tu knihu četla...no...i chtít zemřít má svůj jedinečný důvod...
09.08.2009 17:53:00 | shakespeares
I když je to těžký, kéž by Tě brzy přestalo tížit to zlé, všeho zlého se zbavila a obklopovala Tě zase jen pohoda...
09.08.2009 17:26:00 | malý lachtánek
Davide, není to myšleno, tak, že bych chtěla skoncovat se životem úplně, ale skoncovat s tím,l co mě tíží, zbavit seš všehozlýho.... ale děkuju, Tvá slova mě zahřála u srdce ;-)
09.08.2009 17:19:00 | Caracol
neodcházej, protože, by mi ubyl autor, a třeba Tě budu někdy potřebovat a Ty zas mě. :)
09.08.2009 01:09:00 | blue