Vidíš ten měsíc v úplňku?
Anotace: 7.8.09 po whiskey, vzpomínka na poslední rozmluvu
Vidíš ten měsíc v úplňku?
Tak jasně vidím já Tvou tvář
nedosaženou, vzdálenou.
Dotknu-li se Tě, jen tehdy,
když odrazem jsi v hladině
a zjevíš se mi zcela, sám.
Jinak Tvou blízkost nevnímám,
ač není toto volba má.
Ty čekáš, zda se polapím
do sítě měkké, měsíčné
a spočinu v Tvém náručí.
Vidíš ten měsíc v úplňku?
Naslouchej mu, odpověď zná.
Přečteno 271x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Mbonita, slečna.závist, Kubino 2, Kapka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)