o mém životě
Prošla jsem slzavým údolím,
až na vrchol hory smutku.
smrti už dávno se nebojím,
z bolesti stvořila jsem si kamarádku.
Našla jsem lásku,
mnohokrát ztratila ji.
Ze žití udělala paseku,
mučila se nejrůznějšími nástroji.
Štěstí, co je štěstí,
Jen chvilkový mozkový zkrat.
Jako, když byli jsme malí
a mysleli, že navždy budeme si hrát...
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)