Co jsou slova....
Chci slova potají číst
ale mám pořád prazdný list
potají mně slova šeptají
někde v srdci doutnají
utrhni je, pojď si jen hrát
a pak se staň, co má se stát
kdo skrývá slova?
roztají a znova
čekají příští zrození
co se v malé hříchy promění
jen Tvůj list
chci jen dlouho číst...
Přečteno 293x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Juraj Hrom, Agniezka, Mbonita, floreciente, malý lachtánek, Gudula, Jarka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)