pamp_elka: He he, mylný předpoklad. Bylo to myšleno naprosto vážně. Díky za komentík:)
16.02.2010 21:07:00 | Šantir
:)předpokládám, že ty děti si představovaly, že až toho budou mít dost, že je maminka vezme zase zpět - takový jako výlet..
16.02.2010 13:27:00 | pamp_elka
:) To ještě nic není. Jedna holka jednou vyprávěla, že řekla mamce, aby ji dala do dětského domova, protože to bude mít blíž ke škole. Doufám, že to byl jen žert.
16.09.2009 16:58:00 | fia.linka