Růže
Ta růže
Je rudá
Avšak nudná
Aspoň tak
To říká moje máma
A je to pravda
Etre LIBRE!
Moc dospěle
A to mi vadí
Ta růže
Je rudá
Chci si hrát
Přehnaně kýčovitá
Nechytej mě
Přehnaně líbezně
Žlutá vzpoura
Chci letět
Dans le CIEL!
Dneska o to nestojím
Země je moc těžká
Moc dospělá
Přílišný obdiv
Kazí dojem
A ty mu neumíš
Dát ten správnej objem
Ta růže
Je tak těžká
Železná
Nezastavuj
Můj spád vodopádu
Zahnu za roh a
Hodím ji do kanálu
Odpust mi
Mou rozpustilost
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Kapka, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)