Té bývalé NEJ
Anotace: 4 roky si hrála na nejlepší kamarádku, ve finále ze mě udělala podlou krysu..
Proč hrála sis na nejlepší kámošku,
když nelíbilo se ti co jsem za holku?
Proč neřekla jsi mi narovinu,
že vadí ti můj přístup k životu?
Proč nikdy nesvěřila ses mi s trápením,
když já ti říkala i to nejtajnější?
Proč chtěla jsi život společnej,
když nelíbí se ti můj život skaženej?
Nakonec mě nazveš mrchou největší
a vyzradíš všechny mý tajemství..
Tak řekni kdo zachoval se podle,
kdo je jen hloupý užárlený tele?
Já to rozhodně Moni nejsu,
já totiž všechny ty kecy snesu.
Jen všechno cos mi udělala bolí,
je to tak dostat tvrdou holí.
Zradilas to v co jsem tolik věřila
a teď odpověz-JÁ sem se změnila?
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Dev_LATea_princess, Caracol, BARBYE, Modrý Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)