Mám prázdné srdce plné tebe
Když had spolkne slona
vždycky vznikne klobouk
..možná ten ošoupaně hnědý
který nesouhlasí s dobou
do jaké se narodil
do jaké ho skákající budík
každé ráno probudí
A co teprv..
když si ho na hlavu nasadíš
(smích)
Pošle tě ihned na kolej pana Nebelvíra
však víš..
jako v té komedii od Shakespeara
ve které máš mě stále na triku
ve které..
už nechceme všechno
..jen nic pro mnoho povyku
Koukni..
ukradli jsme si bláznovství jen pro sebe
a to si ještě netušila..
kolik barev duha schovává
kolik krásy skýtá nebe
..no a já mám jen to prázdné srdce
plné Tebe
a tak nějak mi ke štěstí nic víc neschází :)
Přečteno 489x
Tipy 25
Poslední tipující: Elisa K., pamp_elka, drsnosrstej kokršpaněl, Pešulka, prostějanek, Flamy, Psavec, Severka, stmivani.na.lepsi.casy, její alter ego, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)