Poslední sbohem
Anotace: O smutku a samotě...
I bílý sníh jednou roztaje,
cítíš tu zimu?
To zmizela naše naděje,
to já dál bez tebe žiju.
Cítím svou vinu,
svou beznaděj,
já se osudem dál linu,
bez tebe.
To já udělal tu osudnou chybu,
pustil jsem tě a nechal odejít do nebe…
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)