Vidělas..
Anotace: .. růžový vesmír?
Vidělas růžový vesmír?
tma vůbec není tam černá
v budoucnu, času otřesmi
zůstane spektra nádherná
škála barev, šeď a černá
vezmou za své bez náhrady
zdali se pak usnout nedá?
chytrej si dá se vším rady
přes wormhole vrátím se zpátky
do minulosti spát sladce
noc co noc hrát s ohněm hrátky
před spaním, pak ještě krátce
vesmírem hvězd lítat černým
do Tvých se zřítelnic dívat
pak trychtýřem obousměrným
být zpět, když bude se stmívat
růžově v budoucím čase
abych to zažil i jinak
s Tebou vždy znova a zase..
Tvůj růžový méďa plyšák
Přečteno 455x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, DNA, padající do neznáma, Lilly Lightová, Gudula, Flamy, Mbonita, Psavec, sophia92, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)