Už zase je tu ten pocit, jsi semnou, a vlastně jako by ne. Díváš se na mě, a přeci ne. Ten pohled je daleko za mnou a já se ptám, co se to děje?
Pokrčíš rameny, a řekneš to nic......
Stále jsem v rozpacích a ty to víš, necháš mě však být. Ten pocit nepřeji nikomu prožít........