Brouci
Z pod střechy vylézají
brouci otvorem v plechu,
plni Zarathustry
a dechu z horských
výšin
tuší že silný vítr
odnese jejich malá
tělíčka
na druhou stranu
vysokého plotu
kde jim nikdo
a oni sami
odpoví
za letu
k čemu slouží
krovky
a proč i hlavy
mají vlastní
křídla.
Poté usednou
na střechu
a v bezmyšlenkovitosti
vlezou pod klidný
plech
ale
na
domu
za
vysokým plotem.
Oko v oku. Náplň. -Diamanty- bez tvaru, jména.
Mám brouka v hlavě.
Komentáře (0)