Jednou se vrátím, slibuji
Anotace: ... věřte mi ... mým dětem, které nejsou moje, ale jakoby byly
Tam kde prší
slané kapky
co smývají mojí tvář
i vaši
tam kroky moje
nebudou příští
a srdce nedám nikdy dráž
tam jenž oči smutné
se smějí
co kroky do temnot
míří
a bloudí
kde ruce mé se stále chvějí
zlatý klenot
víří
tam zanechám pláč
i úsměv
tam pusto bude beze mne
pro vás
však v srdci mém
pro dny příští
vřelé místo
zůstane
plné krás
já se vrátím
až nastane správný čas
srdce mé stále je
ve vás
Přečteno 355x
Tipy 46
Poslední tipující: hašlerka, zelená víla, stravla, Roger, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, carodejka, j.c., subrtka, Házté, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)