Anotace: Zážitek z renesanční hudby
Hltem linky tvého slova.
Dotkla ses mého nitra
a těším se dalšího jitra.
Až se objeví svítání v barevném okně.
Vzpomenu na hudbu lásky,
z níž jsem živ.
pro teď ST
a můj obdiv..
12.08.2009 22:32:00 | T-Mac
Krásně vyjádřené. Dokáže to zapůsobit kouzlem okamžiku. Dávám tip.
11.08.2009 06:17:00 | Lilly Lightová
umím si představit ten požitek
prožitek
zážitek
je to jako
vznášet se
v barevných snech
ST
10.08.2009 22:55:00 | Mbonita